WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Chatelineau  2 - 3  (0-0)

DATUM 27-12-2013  21:15

DOELPUNTEN 22’ Di Marco (1-0), 25’ Dujacquier (1-1), 26’ Lucio (1-2), 26’ Ciarlo (2-2) en 27’ Dujacquier (2-3).

VERSLAG Gelko is er niet in geslaagd om landskampioen en bekerhouder Châtelineau een derde nederlaag van het seizoen aan te smeren. Hasselt verloor met het kleinste verschil (2-3). Het heeft dit verlies enkel aan zichzelf te wijten. Voor toch wel een 500 kijkers zetten de bezoekers meteen hoog druk. Hasselt herstelde het evenwicht en kreeg de betere mogelijkheden, doch o.a. het doelhout voorkwam een voorsprong. In een dolle vijf minuten werd de wedstrijd kort na de rust beslecht. Eerst scoorde Di Marco na een driehoek met Papanicolaou en Ciarlo de verdiende 1-0. Twee individuele tekortkomingen deden de bordjes kantelen (1-2). Even vlug stond Gelko echter weer langszij (2-2) toen Ciarlo scoorde. Uit een corner tikte Dujacquier de 2-3 binnen. Wat Gelko ook nog probeerde, tot scoren kwam het niet meer zodat Châtelineau op een diefje de drie gouden punten mee naar huis kon nemen. Hun vreugdesprongen bewezen dat ze daarmee Hasselt onrecht aandeden.